De 1 aprilie păcălelile bune nu trec neobservate.
Adică, gândește-te numai că poți să spui bună ziua, mulțumesc, la revedere, și îi vei păcăli pe toți că ești bine crescut.
Sau cum ar fi să ajuți pe cineva să care ceva, să ridici plasa de jos unei bătrâne, să îi înapoiezi banii copilului din fața ta după ce i-au căzut, în așa fel îi vei păcăli că ești venit de pe altă planetă unde există…bună purtare.
Sau să-i deschizi ușa, să o pupi pe frunte, să-i aduci o floare sau să-i spui că e frumoasă și singur o vei păcăli că ești cel mai bun băiat pe care și-l putea alege.
Cum ar fi să-ți păcălești și prietenii? Să-i întrebi dacă vor să-i ajuți cu ceva, cum se simt, să le faci complimente, sigur or să creadă că ai luat-o razna de te comporți atât de frumos cu ei.
Dar cea mai mare păcăleală dintre toate ar fi să te duci acasă, să dai cu aspiratorul, să-ți speli vasele, să-ți faci curățenie în cameră și să le spui părinților că îi iubești. Îți garantez, o să-i păcălești în așa hal încât or să creadă că te-ai transformat peste noapte in copilul perfect.

Anunțuri

9 gânduri despre “De 1 aprilie păcălește-i că ești…civilizat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s